Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Задушена сьомга по норвежки

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:норвежка кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.7
(базиран на 6 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Почистете сьомгата и отделете филетата
  • 2 Задушете ги за 5 минути в съд с капак заедно с нарязания лук, оцета, бялото вино и сметаната
  • 3 Извадете рибата от съда. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно
  • 4 Продължете да варите соса, докато се изпари малко (около 3-5 минути)
  • 5 Прибавете доматите и намалете котлона до минимум, преди да добавите маслото парченце по парченце
  • 6 Преди да залеете рибата със соса, го подправете със сол и черен пипер на вкус Гарнирайте с пресен копър и поднесете с прясно приготвени спагети.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Факторите на човешкия живот са пет: раждане, храна, сън, любов и смърт." Е.М.Форстър, английски новелист  
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...